Živimo u vrlo brzom razdoblju, što je vidljivo i iz zahtjeva naših klijenata. Mnogima od njih potreban je brzi prijevod za prilično nisku cijenu jer ga moraju „nagurati“ u određeni budžet tvrtke. Jednako su važni kvalitet i dosljednost, što na prvi pogled može izgledati kao nemoguća kombinacija.

Potrebne su 2 minute za čitanje članka.

Kako se možemo nositi s tim i ponuditi našim klijentima brz i kvalitetan prijevod po povoljnim cijenama?

Pored iskusnih i efikasnih prevoditelja, naše „tajno oružje“ je i upotreba CAT alata. Prevodimo programima koji mogu izračunati broj riječi i ponavljanja i pohraniti segmente u prevodilačku memoriju (stvarajući na taj način unutarnji rječnik pojmova), koji se sa brojem prevedenih tekstova neprestano povećava. Zbog toga Vam možemo pružiti kvalitetne prijevode i ponuditi povoljne popuste na ponavljajuće segmente u Vašem dokumentu!

Šta ovo sve znači za Vas?

  • Brže ćete dobiti prijevod.
  • Ista terminologija će se koristiti u svim Vašim dokumentima.
  • Dobijate popust na ponavljanja u tekstu, što smanjuje cijenu cijelog prijevoda!

Ovo, međutim, nije kraj svih prednosti CAT prevoda. Program prevođenja može raditi i s formatima (JPEG, PDF) koje bi bilo teže prevesti zbog drugih okolnosti. Također održava osnovni grafički format dokumenata (u nekim slučajevima je krajnji rezultat gotovo identičan originalu).

Suradnja s iskusnim prevoditeljem i dobar prevoditeljski program je od neprocjenjive vrijednosti za Vas, a uz to je još i povoljnija opcija. U slučaju da Vam treba prijevod, KONTAKTIRAJTE NAS i mi ćemo pripremiti pojedinačnu cijenu na osnovu analize Vašeg teksta.