Ostali jezici

Da li Vam je potreban kvalitetan i brz prijevod hrvatskog teksta u kombinaciji sa većinom jezika u svijetu po povoljnim cijenama?

Prevoditeljska agencija K&J Translations radi na engleskom, njemačkom, poljskom, slovenskom, slovačkom i hrvatskom tržištu. Svojim klijentima nudimo kvalitetne usluge prevođenja i lektoriranja na 85 svjetskih jezika. Mi smo iskusni međunarodni tim koji radi sa više od 5000 prevoditelja i izvornih govornika iz cijele Europe. Svjesni smo značaja kvalitete prijevoda, kao i brze i efikasne komunikacije s klijentima. Nama su Vaša očekivanja na prvom mjestu!

Naša agencija Vam nudi:

Prijevodi s hrvatskog jezika

Prijevodi na hrvatski jezik

Prijevod hrvatskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena