Prijevod španjolskog jezika

Da li Vam treba prijevod s hrvatskog na španjolski ili obrnuto? Naša prevoditeljska agencija nudi precizne prevoditeljske usluge, u dogovoreno vrijeme i po konkurentnim cijenama. Molimo ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Španjolski ili kastilijanski jezik je zapadni romanski jezik koji je nastao u kastiljskoj oblasti u Španiji. Španjolski jezik je treći najzastupljeniji jezik na svijetu (poslije kineskog i engleskog). Otprilike 525 milijuna ljudi iz cijelog svijeta govori španjolskim.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod s hrvatskog jezika na španjolski

Prijevod sa španjolskog jezika na hrvatski

Prijevod španjolskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena