Prijevod islandskog jezika

Ako su Vam potrebne prevoditeljske usluge s hrvatskog jezika na islandski ili obrnuto, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod islandskog jezika različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u najbržem mogućem roku!

Islandski je jedan od sjevernogermanskih jezika, koji danas najviše podsjeća na ferjarski jezik. Posebnost Islanda su slova þ, koje se na hrvatskom piše kao th, i ð, koje se piše kao eth ili edh.

Naša Vam agencija nudi:

Prijevod s hrvatskog jezika na islandski

Prijevod s islandskog jezika na hrvatski

Prijevod islandskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena