Naš tim

Sašo

Voditelj projekata na slovenskom, njemačkom i austrijskom tržištu. Diplomirao je njemački jezik i prevoditelj je s prirodnim talentom za jezike. Vodi brigu o organizaciji projekata i njihovoj uspješnoj realizaciji na slovenskom i njemačkom tržištu.

Katarina

Voditeljica ureda i projekata na slovenskom i slovačkom tržištu i prevoditeljica za jezičnu kombinaciju slovenski-slovački. Nakon uspješnog učenja slovenskog jezika, počela je raditi kao prevoditeljica u Sloveniji. Sada je ona neizostavan dio tima K&J Translations.

Slavo

Koordinator prodaje i upravitelj klijentima na slovačkom i talijanskom tržištu. Izvorni govornik slovačkog jezika sa izuzetnim poznavanjem talijanskog jezika, koje je stekao tijekom svoje dvojezične studije u Slovačkoj i Italiji. Prijatno poslovno čavrljanje je zagarantirano!

Laura

Voditelj projekata na španjolskom tržištu i prevoditelj u jezičnim kombinacijama engleski-španjolski i njemački-španjolski. Počela je surađivati s agencijom K&J Translations kao honorarni prevoditelj, a sada je zahvaljujući svojim kompetencijama, učinkovitosti i kvaliteti rezultata postala članica našeg tima i odgovorna je za španjolsko tržište.

Wojciech

Voditelj projekata na poljskom i slovačkom tržištu. Izvorni govornik poljskog jezika, koji je diplomirao slovački jezik. Entuzijasta za jezike, koji pronađe odgovor na svako jezično pitanje. Voljan je da se nosi sa svim izazovima u prijevodu.

Kateřina

Voditeljica projekata na češkom tržištu. Izvorni govornik češkog i slovenskog jezika. Radi kao prevoditeljica češkog, slovenskog i engleskog jezika. Magistrirala je pravo, a specijalizirala se za prevođenje tekstova iz različitih pravnih područja. Vrlo je komunikativna i uvijek je voljna pomoći.

Jože

Voditelj financija i marketinga. Mašinski inžinjer, koji je strast pronašao u marketingu i ekonomiji. Vodi računa o oglašavanju, poboljšanjima putem interneta, ugovorima i financijama tvrtke. Stalno je u kontaktu sa računovodstvom i obožava brojeve i programe svih vrsta.

Senad

Senad je specijaliziran za prodaju i inovacije. Sjajan je prodavač i zadužen za stjecanje novih klijenata. On se također brine za sve moguće hardverske i softverske poteškoće.

Melanie

Melanie je magistrirala društvene i političke znanosti. U našem poduzeću je zadužena za ugovore, isprave i za stolno izdavaštvo.

Svjetlana

Svjetlana je koordinator projekata za hrvatsko, srpsko i bosansko tržište. Magistrirala je psihologiju, zato uvijek zna kako se povezati s našim klijentima.

Fatima

Fatima je voditeljica kontrole kvalitete. Studirala je lingvistiku i ima oko za detalje. Uvijek može uočiti i ispraviti tiskarske pogreške i manje propuste.

Anđela

Postala je dio našeg tima nakon studija talijanskog jezika. Zadužena je za prijevode i lektoriranja na talijanskom jeziku.

Aida

Aida je specijalizirana prevoditeljica za njemački i engleski jezik. Vrlo je detaljna i točna, te vješta u prevođenju natječaja i pravnih sadržaja.

Besplatna
procjena