Prijevod na turski jezik

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja s hrvatskog jezika na turski ili obrnuto, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u najbržem mogućem roku!

Turski jezik je aglutinativni jezik i pripada Oghuz grani turskih jezika. Kao najrašireniji, turski jezik je službeni jezik u Turskoj, a pored grčkog također na Kipru. Sam turski jezik ima više narječja, od kojih je poseban značaj istanbulskog narječja. Njegova fonetika je temelj današnjeg turskog standardnog jezika. Narječja unutar Turske podjeljena su u crnomorsku regiju (Karadeniz Sivesi), kao i u istočnu, jugoistočnu i centralnu Anatoliju (Anadolu Sivesi) i na Egejsko more (Ege Sivesi).

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod s hrvatskog na turski jezik

Prijevod s turskog na hrvatski jezik

Prijevod turskog jezika u kombinaciji s 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam količinski popust.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena