Prijevod softvera

Svakom računaru, tabletu ili mobilnom telefonu potreban je softver kako bi funkcionirao.

Softver je podijeljen na sistemski softver i korisnički (aplikativni) softver. Sistemski softver je podijeljen na operativne sustave, razvojne alate i servisne ili uslužne programe. Korisnički softver, međutim, uključuje standardni i prilagođeni softver.

U programiranju se koristi takozvani programski jezik koji služi programerima za čitanje određenog programa. Softver se proizvodi na mnogim svjetskim jezicima, pa je često potreban prijevod.

Ako tvrtka želi svoj softver plasirati na strana tržišta, prvo ga mora prevesti na strani jezik. Dobar prijevod softvera poboljšava kvalitet korisničkog iskustva i povećava zadovoljstvo korištenjem programa.

K&J Translations nudi profesionalne, visokokvalitetne, pouzdane i povoljne usluge prevođenja softvera. Jamčimo da će Vaš softver prevesti specijalizirani stručnjaci i izvorni govornici ciljnog jezika.

Sa našim prijevodima Vaši će proizvodi biti lako dostupni na globalnom tržištu. Naši prevoditelji će pružiti kvalitetnu prezentaciju na stranim jezicima. Rado ćemo Vam pomoći na putu ka uspjehu!

Pored prevođenja, nudimo i sljedeće usluge:

  • Dodatno lektoriranje teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prijevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena