Prijevod grčkog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja s hrvatskog jezika na grčki ili obrnuto, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u najbržem roku!

Grčki je indoeuropski jezik koji danas govori oko 13 milijuna ljudi. To je najstariji od svih živih europskih jezika, povijesno i kulturološki gledano, i jedan od najutjecajnijih. Grčki je napisan grčkim pismom, što se danas široko koristi u znanosti, posebno u matematici.

Naša Vam agencija nudi:

Prijevod s hrvatskog jezika na grčki

Prijevod s grčkog jezika na hrvatski

Prijevod grčkog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena