Prijevod nizozemskog jezika

Ako su Vam potrebne prevoditeljske usluge s hrvatskog na nizozemski ili obrnuto, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u najbržem roku!

Nizozemski jezik je zapadnogermanski jezik koji danas govori oko 20 milijuna ljudi. Koristi se uglavnom u Nizozemskoj, a u Belgiji se naziva flamanskim jezikom. Nizozemski jezik je mješavina engleskog i njemačkog jezika i sestrinskog jezika afrikansa. Posebnost nizozemskog rječnika je beeldspraak – slikovite i jedinstvene poslovice i metafore koje je gotovo nemoguće prevesti na bilo koji drugi jezik.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod s hrvatskog jezika na nizozemski

Prijevod s nizozemskog jezika na hrvatski

Prijevod nizozemskog jezika u kombinaciji sa 85 drugh jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena