Prijevod e-trgovine

Uz brzi razvoj tehnologije i interneta, e-trgovina postala je vrlo popularna. Ljudi kupuju putem interneta jer je zgodno, lako i prijatno. Međutim, svojim kupcima možete dodatno olakšati iskustvo kupovine putem interneta tako što ćete im dozvoliti da istražuju svoju ponudu na materinskom jeziku. Prevođenje internetskih prodavnica je suštinska komponenta dopiranja do međunarodnih kupaca.

Opisi proizvoda i usluga su presudni za Vašu ponudu i pružaju osnovne informacije potencijalnim kupcima. Pa zašto ne napraviti ponudu na njihovom jeziku? To možete učiniti uz pomoć naših prevoditelja koji imaju potrebno znanje o internetskom poslovanju i iskustvo u prevođenju prodavnica e-trgovine iz mnogih sektora (moda, elektronika, sportska odjeća i dodaci itd.).

Zašto prevoditi Vašu internetsku trgovinu?

  • Vaša korisnička baza, a samim tim i količina prodaje, proširit će se.
  • Dobit ćete klijente koji govore strane jezike i samim time više prihoda.
  • Zastupat ćete svoj posao širom svijeta.
  • Dobit ćete nove poslovne partnere.

Povećajte prodaju uz pomoć kvalitetnog prijevoda proizvoda na Vašoj internetskoj stranici. Uz naše kvalitetne usluge prevođenja e-trgovine, Vaši proizvodi će biti lako dostupni svjetskom tržištu!

Pored prevođenja internetskih stranica, nudimo i sljedeće usluge:

  • Dodatno lektoriranje i korektura teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prijevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

Pročitajte naše blogove o prevođenju internetske stranice e-trgovine:

 

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena