Prijevod na talijanski jezik

Da li ste se našli u komunikaciji s osobom koja govori talijanski ili tvrtkom u kojoj se pretežno govori talijanski? Mi Vam možemo pomoći! Naša prevoditeljska agencija može Vam ponuditi savršene, visokokvalitetne usluge prevođenja za talijanski jezik po povoljnim cijenama!

Talijanski je romanski jezik. Najviše se koristi u Italiji, San Marinu i Švicarskoj. Talijanski je službeni jezik Vatikana i službeni jezik talijanskih manjina u Sloveniji i Hrvatskoj. Talijanski jezik se razvio iz florenitanskog narječja (koristili su ga Dante Alighieri, Giovanni Boccaccio, Francesco Petrarca i drugi). Talijanski jezik koristi dvostruke suglasnike. Oko 62 milijuna ljudi iz cijelog svijeta govori talijanski. Italija je članica Europske unije od 1958. godine.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod s hrvatskog na talijanski jezik

Prijevod s talijanskog na hrvatski  jezik

Prijevod talijanskog jezika u kombinaciji s 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatno korištenje. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam količinski popust.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena