SEO prevođenje

SEO je skraćenica za Optimizaciju preglednika, što znači optimizacija internet stranica za preglednike. To je ujedno i proces kojim se internetska stranica optimizira za preglednike kako bi je sajt svrstao među prve rezultate preglednika.

Ključne riječi igraju značajnu ulogu u ovom procesu, na koje se internetska stranica ili sadržaj također prilagođava. Ovo povećava mogućnost da će posjetitelj internetske stranice tijekom provjere učitavanja, također vidjeti, kliknuti i posjetiti Vašu internetsku stranicu.

Kao rezultat, Vaša internetska stranica će biti ispred konkurencije u pretraživanju preglednika za usluge i proizvode koje nudi Vaše poduzeće.

Prevoditeljske usluge za SEO

Ako želite da Vaše poduzeće prodre i proširi se na inozemno tržište, preporučuje se prijevod internetske stranice. Pročitajte više ovdje.

Ono što unosimo u preglednike (Google, Yahoo, Internet Explorer, Chrome, Opera, itd.) tijekom našeg svakodnevnog pretraživanja interneta su takozvane ključne riječi. Pomažu nam da se prikažu internetske stranice koje su povezane s pisanim ključnim riječima tijekom pregledavanja. Na primjer, pomoću ključnih riječi kao što su prijevod, prevođenje, prevoditeljska agencija možemo pronaći internetske stranice pružatelja prevoditeljskih usluga.

Međutim, nisu sve ključne riječi za Vašu internetsku stranicu neophodne na svim tržištima. Na primjer, kada tražite prevoditeljsku agenciju na slovenskom tržištu, ključne riječi kao što su prijevod i prevođenje su važne, dok u Slovačkoj njihovi ekvivalenti „prekladi“ i „prekladanie“ također mogu značiti kretanje, motanje, okvir ili čak prostorno kretanje, što naravno nije vezano za prevoditeljsku agenciju. Kao rezultat toga, sajt Vaše prevoditeljske agencije neće biti među prvim rezultatima pretrage. Shodno tome, Vaše poduzeće treba da surađuje sa prevoditeljskom agencijom koja već ima veliko iskustvo u toj oblasti i surađuje sa prevoditeljima iz cijelog svijeta koji su izvorni govornici ciljnih jezika i stručnjacima na ciljnim tržištima.

Također, presudno u prevođenju internetske stranice na strani jezik i SEO optimizacija je analiza Vaše konkurencije i prilagođavanje ključnih riječi prema njihovim pozicijama.

U tvrtci K&J Translations preveli smo i lokalizirali internetske stranice za nekoliko poduzeća, a također smo omogućili i SEO za njihovu optimizaciju. Potrudit ćemo se da Vaša prevedena internetska stranica izgleda potpuno izvorno izvornim govornicima ciljnog jezika.

Povećajte prodaju kvalitetnim prevodom internetskog sadržaja. Pomoću naših kvalitetnih prijevoda Vaša će internetska stranica biti dostupna svjetskom tržištu!

Pored prevođenja internetskih stranica i SEO optimizacije nudimo i sljedeće usluge:

  • Dodatno lektoriranje teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili u marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prijevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena