Kolačići

Što su kolačići?

Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje sadrže informacije sa Vaše posjete internetske stranice koje se čuvaju u Vašem računaru. Preglednik, koji koristi računar, kontrolira pohranu kolačića. Možete da ograničite ili onemogućite kolačiće u podešavanjima preglednika. Kolačići nisu štetni i uvijek su vremenski ograničeni.

Zašto su nam potrebni kolačići?

Kolačići su osnova ako želimo da garantiramo jednostavne i prijateljske internetske usluge za naše korisnike. Kolačići olakšavaju i pojednostavljuju interakciju između korisnika i internetske stranice. Omogućavaju internetskoj stranici da pamti individualne preferencije i aktivnosti, štede vrijeme i doprinose efikasnijem i jednostavnijem pregledavanju. Kolačići mogu zapamtiti Vaša podešavanja, Vaše unose u internetske obrasce i slično. Korištenjem kolačića možemo pratiti broj posjeta na našoj internetskoj stranici, što nam pomaže u otkrivanju i ispravljanju eventualnih grešaka i propusta.

Koje podatke prikupljamo i zašto?

Statistika
Google Analytics
Na našoj internetskoj stranici koristimo usluge Google analitike (engl. Google Analytics) da bismo upravljali statistikom posjeta internetskoj stranici.

Oglašavanje
Facebook Pixel
Za uporabu novog marketinga koristimo Facebook na našoj internetskoj stranici.

S kim dijelimo Vaše podatke?

Naša internetska stranica dijeli Vaše osobne podatke samo sa Google Analitics uslugama i Facebook alatima za oglašavanje. Kjtranslations.com ne dijeli nikakve druge podatke s trećim stranama.

Koliko dugo čuvamo Vaše osobne podatke?

Ne prikupljamo Vaše podatke. Sve Vaše osobne podatke čuvaju Google Analitics i Facebook alati za oglašavanje. Svi podaci se brišu u skladu s Google ili Facebook pravilima.

Koja prava imate što se tiče Vaših osobnih podataka?

Budući da ne pohranjujemo Vaše osobne podatke, ne postoji mogućnost njihove zlouporabe.

Kako štitimo Vaše podatke?

Vaši će podaci biti obrađeni preko sigurnog servera kod pružatelja usluga neoserv.si. Ni mi ni pružatelj usluga ne čuvamo nikakve Vaše osobne podatke.

Kako štitimo Vaše osobne podatke?

Vaši osobni podaci se obrađuju preko sigurnog servera čiji je host neoserv.si hosting provajder. Ni mi ni pružatelji usluga hostinga ne prikupljamo ili čuvamo Vaše osobe podatke.

Možete odabrati da li želite da omogućite kolačiće na svom računaru. Postavke kolačića možete kontrolirati ili promijeniti u podešavanjima preglednika. Za više informacija o podešavanjima kolačića, izaberite svoj preglednik.

Ako promijenite ili obrišete datoteku kolačića, ako promijenite ili ažurirate računar, možda ćete morati ponovno da onemogućite kolačiće. Čitav proces upravljanja ili brisanja kolačića razlikuje se u različitim preglednicima. Ako Vam je potrebna pomoć, možete da pregledate odjeljak “pomoć“ u preglednicima. Praćenje Google analitike možete onemogućiti na sljedećem linku.

Besplatna
procjena