Zajamčena kvaliteta usluga

K&J Translations nudi pristupačne, brze i što je najvažnije, kvalitetne usluge prevođenja. Radimo s preko 5000 prevoditelja iz cijele Europe koji nisu samo izvorni govornici već i stručnjaci u svojoj oblasti. Nudimo sljedeće usluge:

K&J Translations jamči pružanje svih usluga lektoriranja i prevođenja u skladu s DIN EN ISO 17100 i ISO 9001 certificiranim standardima koje je izdala Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO).

ŠTO TO ZNAČI?

Svjetski certifikat za prevođenje ISO 17100 je novi specifični certifikat za prevoditeljske usluge koji pokazuje povjerenje klijenata, dobro organiziran radni tijek koji daje kvalitetne rezultate, kontinuiranu optimizaciju usluga i povećanje konkurentnosti na tržištu. To osigurava uporabu jedinstvene terminologije, definiranje osnovnih zahtjeva za sve prevoditeljske usluge i uspostavljanje suradnje između klijenata i pružatelja usluga.

Drugi standard prevođenja koji slijedi naša prevoditeljska agencija je ISO 9001: 2015 i objavljen je 2015. Standard se zasniva na principima upravljanja kvalitetom, koje danas koristi više od milion organizacija u 178 zemalja. Sadržaj standarda osigurava uspješno upravljanje kvalitetnim procesima i procedurama i rezime je dobre poslovne prakse.

U praksi ovo omogućava organizacijama da pokažu sposobnost pružanja visokokvalitetnih proizvoda i usluga, koji su u skladu sa zahtjevima kupca ili klijenta.

K&J Translations nudi kvalitetan prijevod tekstova iz različitih oblasti (ekonomija, građevinarstvo, bankarstvo, tehnika, inžinjerstvo, šport, turizam, literatura, novinarstvo, obrazovanje itd.). Danas je pristupačnost vrlo važna i na osnovu koje se klijent odluči za korištenje prevoditeljskih usluga. Kako smo toga svjesni, nudimo pristupačne cijene koje su konkurentne na tržištu prijevoda i lektoriranja.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena