Prijevod ruskog jezika

Ako su Vam potrebne prevoditeljske usluge s hrvatskog na ruski ili obrnuto, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u najbržem roku!

Ruski jezik je istočnoslavenski jezik, službeni u Rusiji, Bjelorusiji, Kazahstanu i Kirgistanu. Ruski pripada porodici indoeuropskih jezika, jedan je od četiri živa istočnoslavenska jezika i dio je većeg balto-slavenskog ogranka. To je najrašireniji jezik slavenskih jezika i najveći materinski jezik u Europi. Otprilike 144 milijuna ljudi govori ruski. Ruski je osmi najzastupljeniji jezik na svijetu po broju izvornih govornika i sedmi po ukupnom broju govornika.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod s hrvatskog jezika na ruski

Prijevod s ruskog jezika na hrvatski

Prijevod ruskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena