Prijevodi za poduzeća

Da li planirate da proširite svoje poslovanje na inozemno tržište? Želite li kvalitetnu prezentaciju na stranim jezicima?

Mi u K&J Translations smo svjesni da je dobra i korektna prezentacija tvrtke od ključnog značaja za uspješno poslovanje na inozemnim tržištima. Znajući da je konkurencija ovih dana velika, trudimo se da učinimo najbolje što možemo za naše kupce, doprinoseći obostranom zadovoljstvu. Uz pomoć naših iskusnih i profesionalnih prevoditelja, jamčimo kvalitetan i brz prijevod Vašeg sadržaja uz pristupačne cijene. Zadovoljni kupac nam je najvažniji. Veliko nam je zadovoljstvo da Vam pomognemo na Vašem poslovnom putu!

Tvrtkama se nudi profesionalna i dugoročna suradnja po najpovoljnijim cijenama. U slučaju složenijih tekstova, savjetujemo se sa stručnjacima za određenu oblast.

Na Vaš zahtjev možemo dalje revidirati tekst da bismo pružili stručan, terminološki relevantan i besprijekoran tekst koji će dati samo najbolje rezultate.

Nakon obrade, tekst će biti spreman da se objavi na mreži ili proslijedi Vašim poslovnim partnerima.

Cijene prijevoda
Prijevodi

U slučaju da prvo trebate prevesti tekst, a tek posljedično ga snimiti, rado ćemo vam pomoći! Kontaktirajte nas i recite nam više o svom projektu, a naš voditelj projekata će za vas pripremiti besplatnu ponudu!

    Besplatna
    procjena