Prijevod mađarskog jezika

Da li su Vam potrebne usluge prevođenja mađarskog jezika? Nalazite se na pravom mjestu. Naši profesionalni prevoditelji mogu Vam ponuditi pouzdan prijevod i u dogovoreno vrijeme. Molimo Vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Mađarski jezik je ugro-finski jezik koji se govori u Mađarskoj, ali i u nekim dijelovima Rumunije, Slovačke, Hrvatske… Mađarski jezik govori otprilike 13,6 milijuna ljudi. Kao finski i estonski, mađarski pripada porodici uralskih jezika, a najbliži su mu Mansi i Khanti.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod s hrvatskog jezika na mađarski

Prijevod s mađarskog jezika na hrvatski

Prijevod mađarskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena