Prijevod njemačkog jezika

Naša prevoditeljska agencija nudi visokokvalitetne usluge prevođenja njemačkog jezika. Naši prijevodi su precizni, točni i po konkurentnim cijenama. Ponosni smo na naše pouzdane usluge, najbolje vrijeme odziva i povoljne cijene.

Njemački je zapadnogermanski jezik i službeni je jezik u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Lihtenštajnu i Namibiji. Također je jedan od tri zvanična jezika Luksemburga. Njemački je jezik s najvećim brojem govornika maternjeg jezika u Europi. Otprilike 110 milijuna ljudi govori njemački. Njemački je definitivno jedan od jezika koji može otvoriti mnoga vrata na inozemnom tržištu. Sretni smo što Vam možemo pomoći u Vašem poslu.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod s njemačkog jezika na hrvatski

Prijevod s hrvatskog jezika na njemački

Prijevod njemačkog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena