Prijevod slovenskog jezika

Da li Vam treba kvalitetan, pristupačan i brz prijevod s hrvatskog na slovenski ili obratno? Došli ste na pravo mjesto. Možemo Vam ponuditi pristupačne i kvalitetne usluge prevođenja u različitim jezičnim kombinacijama.

Slovenski jezik je slavenski jezik. U Sloveniji je službeni jezik, a govori ga blizu 2,5 milijuna ljudi u cijelom svijetu. Slovenska abeceda sastoji se od 25 slova, uključujući neka slova češća u slavenskim jezicima (š, č, ž). Slovenski jezik jedan je od 24 zvanična jezika Europske unije.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod sa hrvatskog jezika na slovenski

Prijevod sa slovenskog jezika na hrvatski

Prijevod slovenskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena