Prijevod danskog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja s hrvatskog na danski ili obratno, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u optimalnom roku!

Danski jezik pripada indoeuropskim jezicima, točnije porodici sjevernogermanskih jezika. Njime se služi oko 5,5 milijuna ljudi, posebice u Danskoj, Njemačkoj, Grenlandu i na Farskim otocima. Posebnost danskog je da može da formira složenice, što vokabular čini gotovo neograničenim. Danski također nije upoznat sa konjugacijom ili deklinacijom, osim deklinacije imenica.

Naša Vam agencija nudi:

Prijevod s hrvatskog na danski jezik

Prijevod s danskog na hrvatski jezik

Prijevod danskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena