Prijevod švedskog jezika

Ako su Vam potrebne prevoditeljske usluge s hrvatskog na švesdki jezik ili obrnuto, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u najbržem roku!

Švedski je sjevernogermanski jezik koji se govori u Švedskoj, Finskoj i na obali Estonije. Zajedno sa danskim i norveškim jezikom, potječe od staronordijskog jezika. Abeceda se sastoji od 29 slova, a u gramatici postoje 2 gramatička roda: uobičajeni muški i ženski rod i srednji. Baš poput danskog, i švedski može da formira složene riječi, što švedski rječnik čini teoretski neograničenim.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod s hrvatskog jezika na švedski

Prijevod sa švedskog jezika na hrvatski

Prijevod švedskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena