U ovom blogu pokazat ćemo vam kako koristiti Polylang dodatak za brzo uspostavljanje višejezične WordPress stranice. Polylang omogućava izradu višejezičnih internetskih stranica. Na bilo kojem jeziku možete napraviti i urediti prijevode svojih stranica i postova.

Što je zapravo Polylang?

Polylang je dodatak za WordPress koji vam omogućava izradu dvojezične ili višejezične internetske stranice. Možete dodati neograničen broj jezika i ručno ili pomoću sustava za upravljanje prijevodima prevesti sadržaje vaše internetske stranice (članke, stranice, kategorije, oznake, widgete, izbornike, prilagođene vrste postova, taksonomije, internet adrese itd.).

Upute korak-po-korak

  1. Instaliranje i aktiviranje dodatka Polylang je prvi korak.
  2. Da biste konfigurirali dodatak, idite na Jezici> Jezici nakon što bude aktiviran.
  3. Na stranici s postavkama jezika postoje tri kartice. Prva kartica je „Jezici”.
  4. Ovdje ćete navesti jezike koje ćete koristiti na svojoj internetskoj stranici. Morat ćete navesti zadani jezik, kao i sve ostale jezike dostupne korisnicima na vašoj internetskoj stranici.
  5. Nakon dodavanja jezika prebacite se na karticu „Prijevodi nizova”. Prije odabira formata datuma i vremena morate prvo prevesti naslov i opis internetske stranice.
  6. Sljedeći korak je odlazak na stranicu Jezici »Postavke. Na ovoj stranici možete konfigurirati specifične jezične internet postavke i kreirati internetske adrese prilagođenje SEO-u .
  7. Da biste spremili promjene, kada završite, kliknite na dugme Spremi Promjene.
  8. Nakon što sve spremite, idite na svoju početnu stranicu, na kojoj bi sada trebalo da vidite poveznice do izbornika zaglavlja, kao i zastavice za promjenu prijevoda jezika.

To je to!

S Polylangom nema šale kada su u pitanju prijevodi. Sadrži sve što vam je potrebno da svoju internetsku stranicu impresivno prevedete na više jezika.

Moćne višejezične WordPress internetske stranice su jedina bolja stvar od moćnih stranica. Zadržavate sve plodove svog marljivog rada, ali također imate priliku da dosegnete veću publiku nego što biste ikada mogli postići jednim jezikom.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.rs ili putem obrasca ispod.