Voice over na njemačkom jeziku

Voice over je produkcijska tehnika gdje se glas snima za uporabu izvan kamere. Iako se uglavnom koristi kada se spominju filmovi i televizija, voice over također se može koristiti za igre, videozapise, crtane filmove, reklame, telefonske usluge i još mnogo toga. Riječ je o pružanju glasa za uporabu u profesionalnom audio djelu.

Ako ste dospjeli ovdje, zasigurno ste u potrazi za najboljim uslugama voice overa na njemačkom jeziku. Došli ste na pravo mjesto. Surađujemo s izvornim govornicima njemačkog jezika kako bi zajamčili da vaši mediji budu dostupni ljudima širom svijeta. Ako trebate ciljati određenu publiku, poput regionalnih narječja ili govornika s određenim naglaskom, pobrinut ćemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš proračun. Kako bismo mogli zajamčiti da za određeni posao dobijete pravi glas, omogućili smo vam uzorke glasova naših njemačkih glasovnih glumaca na odabir: na taj način moći ćete odabrati onoga za koga smatrate da najbolje odgovara.

Uzorci glasovnih snimki:

Zašto biste trebali odabrati nas umjesto drugih pružatelja usluga voice overa?

Mi smo najprikladnija, najsigurnija i najisplativija opcija zahvaljujući našem dosegu na svjetskoj razini, visokim standardima i multikulturalnom timu. Naši voditelji projekata mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktirajući mjesne posrednike koji posluju tamo gdje je vaša ciljana publika.

Radeći s potpuno lokaliziranim scenarijom, vaš će gotov projekt biti temeljito izmijenjen radi užitka vaše nove publike, uz ispravno prenošenje vaše poruke s odgovarajućom visinom glasa, tonom i ritmom. Ponudit ćemo vam svoj rad u željenom formatu, spreman za unos u vaš projekt.

Usredotočite se na dosezanje svjetske publike. A mi ćemo se usredotočiti na usluge voice overa koje će vas povesti do cilja.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena