Voice over na hrvatskom jeziku

Voice over je produkcijska tehnika u kojoj se glas osobe snima za uporabu izvan kamere. Iako se voice over najčešće koristi za pozivanje na filmove i televiziju, također se može koristiti za igre, videozapise, crtane filmove, oglase, telefonske usluge i još mnogo toga. Riječ je o pružanju glasa za uporabu u profesionalnom audio isječku.

Ako ste dospjeli ovdje, zasigurno ste u potrazi za najboljim voice over uslugama na hrvatskom jeziku. Pronašli ste pravo mjesto. Radimo s izvornim govornicima hrvatskog jezika kako bismo zajamčili da publika širom svijeta iskusi vaše medije. Ako trebate ciljati određenu publiku, poput regionalnih narječja ili govornika s određenim naglaskom, pobrinut ćemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš proračun. Kako bismo bili sigurni da ćete dobiti pravi glas za određeni posao, omogućili smo vam uzorke glasova naših hrvatskih glasovnih glumaca na odabir, tako da možete odabrati ono što vam najviše odgovara.

Preslušajte naše glasovne uzorke

Uzorci glasovnih snimki:

Zašto biste trebali odabrati nas umjesto drugih pružatelja voice over usluga?

Mi smo najprikladniji, najsigurniji i najisplativiji izbor zahvaljujući našem dosegu na svjetskoj razini, visokom standardu i multikulturalnom timu. Naši voditelji projekata mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktirajući mjesne posrednike koji posluju tamo gdje se nalazi vaša ciljana publika.

Radeći iz potpuno lokaliziranog scenarija, vaš gotov projekt će biti temeljito izmijenjen radi užitka vaše nove publike, uz ispravno prenošenje vaše poruke odgovarajućom visinom glasa, tona i ritma. Ponudit ćemo vam svoj rad u željenom formatu, spreman za unos u vaš projekt.

Usredotočite se na dosezanje svijeta, a mi ćemo se usredotočiti na voice over usluge koje će vas povesti do cilja.

    Besplatna
    procjena