Voice over na engleskom jeziku

Voice over je produkcijska tehnika gdje se glas snima za uporabu izvan kamere. Iako se uglavnom koristi kada se spominju filmovi i televizija, voice over također se može koristiti za igre, videozapise, crtane filmove, reklame, telefonske usluge i još mnogo toga. Riječ je o pružanju glasa za uporabu u profesionalnom audio djelu.

Ako ste ovdje, vjerojatno pretražujete po internetu najbolje usluge voice overa na engleskom jeziku. Došli ste na pravo mjesto. Radimo s izvornim govornicima engleskog jezika kako bismo zajamčili da publika širom svijeta iskusi vaše medije. Ako trebate ciljati određenu publiku, poput regionalnih narječja ili govornika s određenim naglaskom, pobrinut ćemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš proračun. Kako bismo bili sigurni da ćete dobiti pravi glas za određeni posao, omogućili smo vam uzorke glasova naših engleskih glasovnih glumaca na odabir, tako da možete odabrati ono što vam najviše odgovara.

Uzorci glasovnih snimki:

Zašto biste trebali odabrati nas umjesto drugih pružatelja usluga voice overa?

Mi smo najprikladniji, najsigurniji i najisplativiji izbor zahvaljujući našem dosegu na svjetskoj razini, visokom standardu i multikulturalnom timu. Naši voditelji projekata mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktirajući mjesne posrednike koji posluju tamo gdje je vaša ciljana publika.

Radeći s potpuno lokaliziranim scenarijom, vaš će gotov projekt biti temeljito izmijenjen radi užitka vaše nove publike, uz ispravno prenošenje vaše poruke s odgovarajućom visinom glasa, tonom i ritmom. Ponudit ćemo vam svoj rad u željenom formatu, spreman za unos u vaš projekt.

Usredotočite se na dosezanje svjetske publike. A mi ćemo se usredotočiti na usluge voice overa koje će vas povesti do cilja.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena