Prijevodi godišnjih izvješća

Godišnje izvješće je vrlo važan dokument neke trvtke, jer sveobuhvatno predstavlja prošlo poslovanje i daje prognoze za budućnost. Mnoge tvrtke pripremaju godišnja poslovna izvješća. Vjerojatno ste i Vi među njima. Mnoge od ovih tvrtki također trebaju prijevod godišnjeg izvješća nakon njegovog sastavljanja.

Prevođenje godišnjeg izvješća veoma je dobra investicija u budućnost tvrtke. Pored toga, potencijalni inozemni poslovni partneri ili ulagači rado će pregledati prijevod godišnjeg izvješća tvrtke. Također, kada se tvrtka želi zadužiti u inozemstvu, zajmodavci novca bit će zainteresirani za godišnje izvješće. U svakom slučaju, bit će potrebno i za poslovanje tvrtke na inozemnim tržištima i za njenu promociju.

Svjesni smo da je dobro prevedeno godišnje izvješće odraz uspješne tvrtke, te stoga dajemo sve od sebe za svakog klijenta. Omogućujemo kvalitetan i brz prijevod godišnjih izvješća. Radimo sa odličnim prevoditeljima i stručnjacima koji se fokusiraju na oblast računovodstva. Uz njihovu pomoć, Vaš prijevod godišnjeg izvješća bit će točan i terminološki relevantan.

Pri prevođenju godišnjih izvješća posebna pažnja se posvećuje:

  • terminološkoj relevantnosti,
  • preciznosti i točnosti,
  • kvaliteti i profesionalizmu prezentacije.

Nakon prijevoda teksta, možemo Vam ponuditi dodatni jezični pregled godišnjeg izvješća od strane naših stručnjaka ili izvornih govornika. Ovo će Vaše izvješće učiniti još potpunim.

Povjerite prijevod svog godišnjeg izvješća nama i našim stručnjacima!

Pored prevođenja uputa za rad, nudimo i sljedeće usluge:

  • Dodatno lektoriranje teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prijevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena