Prijevod blogova

Blog je internetska stranica na kojoj autori objavljuju tekstove, slike i isječke, a čitatelji obično imaju mogućnost komentiranja. Karakteristika blogova je njihova jednostavnost uporabe, koja omogućava čak i korisnicima bez širokog poznavanja rada na računaru da zajedno stvaraju prilikom pisanja. Blogovi mogu biti namijenjeni vijestima i komentarima na određene vijesti ili mogu biti u obliku osobnih blogova. Mogu ih objaviti velike tvrtke, kao i bilo koji pojedinac.

Tipični blog sadrži veliki broj medija kao što su slike, video snimci, linkovi za druge internetske stranice i još mnogo toga. Danas je “bloganje” postalo toliko popularno da se s njim može zaraditi konkretna količina novca. Trenutno mnogi blogeri u Sloveniji na ovaj način zarađuju za život dobivajući najviše od reklama.

Ako želite da Vaši blogovi dostignu više čitatelja, preporučujemo Vam da ih prevedete. Tako ćete ući na inozemno tržište, steći ćete nove čitatelje i potencijalne nove ulagače, koji će Vaše blogove učiniti sve popularnijim i čitanijim.

  • Više čitatelja,
  • više ulagača i samim time veća zarada,
  • promoviranje Vašeg posla ili proizvoda na stranim tržištima,
  • veća popularnost.

K&J Translations nude kvalitetne, brze i povoljne prijevode, istovremeno prepoznajući značaj Vaših blogova. Pobrinite se da Vaši blogovi dostignu i više čitatelja na stranim tržištima.

Pored prijevoda blogova, nudimo i sljedeće usluge:

  • Dodatno lektoriranje i korektura teksta (preporučuje se posebno ako je tekst u svrhu objave ili marketinga).
  • Grafički dizajn prevedenog teksta (u slučaju da Vam je potreban grafički format prijevoda koji odgovara grafičkom formatu originalnog teksta).

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena