Prijevod kineskog jezika

Ako su Vam potrebne usluge prevođenja s hrvatskog jezika na kineski kao i obratno, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u optimalnom roku!

Kineski je proglašen silabičkim jezikom koji je dio sino-tibetanskih jezika. Ovaj jezik se smatra najraširenijim materinskim jezikom, jer ga govori 1,3 milijarde ljudi, što je petina ukupnog zemaljskog stanovništva. Jezik je podijeljen na 6 do 12 narječja ili jezika, od kojih su najčešći mandarinski, Vu i kantonski. Tipična kineska riječ je jednosložna i ne može se deklinirati i konjugirati, dok su višesložne riječi jednosložne.

Naša Vam agencija nudi:

Prijevod s hrvatskog jezika na kineski

Prijevod s kineskog jezika na hrvatski

Prijevod kineskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetske stranice, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brzekvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i uslugu lektoriranja i korekture od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena