Prijevod bosanskog jezika

Ako su Vam potrebne prevoditeljske usluge s hrvatskog na bosanski i obratno, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Možemo Vam ponuditi prijevod različitih vrsta tekstova po konkurentnim cijenama i u optimalnom roku!

Bosanski jezik je indoevropski jezik i verzija je srpskohrvatskog jezika. Službeni je jezik u Bosni i Hercegovini, a priznati jezik manjina je u Srbiji, Crnoj Gori i sjevernoj Makedoniji. Sastoji se od četiri narječja štokavskog dijalekta. Utjecaj istočnjačke kulture na bosanski jezik ostavio je veliki trag, posebno u književnosti.

Naša agencija Vam nudi:

Prijevod s hrvatskog na bosanski

Prijevod s bosanskog na hrvatski

Prijevod bosanskog jezika u kombinaciji sa 85 drugih jezika

Prevoditeljska agencija K&J Translations može Vam ponuditi prijevod internetskih stranica, općih uvjeta, priručnika, različitih vrsta ugovora, sažetaka ili rezimea koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje ili privatnu uporabu. Rado bismo Vam pomogli oko Vaših ideja i omogućili njihov razvoj. Ponosni smo što Vam nudimo brze kvalitetne prijevode po povoljnim cijenama.

U slučaju veće količine teksta (preko 20 stranica), nudimo Vam popust na količinu.

Da bismo tekst učinili još savršenijim, možemo Vam ponuditi i usluge lektoriranja od strane stručnog prevoditelja za određeni jezik ili izvornog govornika. Nakon ovog pregleda dobit ćete besprijekoran tekst koji će zvučati prirodno izvornim govornicima.

Imate li još pitanja? Kontaktirajte nas na info@kjtranslations.hr ili putem obrasca ispod.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena