Portugalski voice over

Voice over je produkcijska tehnika gdje se glas snima za uporabu izvan zaslona. Iako se uglavnom koristi kada se spominju filmovi i televizija, voice over također se može koristiti za igre, videozapise, crtane filmove, reklame, telefonske usluge i još mnogo toga. Radi se o pružanju glasa za uporabu u profesionalnom audio isječku.

Ako ste ovdje, vjerojatno pretražujete po internetu najbolje portugalskevoice over usluge . Došli ste na pravo mjesto. Radimo sa izvornim govornicima portugalskogjezika kako bismo zajamčili da publika širom svijeta iskusi vaše medije. Ako trebate ciljati određenu publiku, poput regionalnih narječja ili govornika s određenim naglaskom, pobrinut ćemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš budžet. Kako bismo bili sigurni da ćete dobiti pravi glas za posao, pružamo vam uzorke glasova naših portugalskihglasovnih glumaca na odabir, tako da možete odabrati one koji vam najbolje odgovaraju.

Uzorci glasovnih snimki:

Zašto biste trebali odabrati nas umjesto drugih pružatelja voice over usluga?

Mi smo najprikladniji, najsigurniji i najisplativiji izbor zahvaljujući našem dosegu na svjetskoj razini, visokom standardu i multikulturalnom timu. Naši voditelji projekata mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktirajući mjesne posrednike koji posluju tamo gdje je vaša ciljana publika.

Radeći s potpuno lokaliziranim scenarijom, vaš će gotov projekt biti temeljito izmijenjen radi užitka vaše nove publike, uz ispravno prenošenje vaše poruke s odgovarajućom visinom glasa, tonom i ritmom. Ponudit ćemo vam svoj rad u željenom formatu, spreman za unos u vaš projekt.

Usredotočite se na dosezanje svijeta. A mi ćemo se usredotočiti na voice over usluge koje će vas povesti do cilja.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena