Voice over na japanskom jeziku

Voice over je produkcijska tehnika u kojoj se glas osobe snima za uporabu izvan kamere. Iako se voice over najčešće koristi za pozivanje na filmove i televiziju, također se može koristiti za igre, videozapise, crtane filmove, oglase, telefonske usluge i još mnogo toga. Riječ je o pružanju glasa za uporabu u profesionalnom audio isječku.

Ako ste dospjeli ovdje, zasigurno ste u potrazi za najboljim uslugama voice overa na japanskom jeziku. Došli ste na pravo mjesto. Radimo s izvornim govornicima japanskog jezika kako bismo zajamčili da publika širom svijeta iskusi vaše medije. Ako trebate ciljati određenu publiku, poput regionalnih narječja ili govornika s određenim naglaskom, pobrinut ćemo se da dobijete najboljeg glasovnog glumca, bez obzira na vaš proračun. Kako bismo bili sigurni da ćete dobiti pravi glas za posao, omogućili smo vam uzorke glasova naših japanskih glasovnih glumaca na odabir, tako da možete odabrati ono što vam najviše odgovara.

Uzorci glasovnih snimki:

Zašto biste trebali odabrati nas umjesto drugih pružatelja voice over usluga?

Zahvaljujući našem svjetskom dosegu, visokim standardima i multikulturalnom timu, mi smo najprikladniji, najsigurniji i najisplativiji izbor. Naši voditelji projekata mogu vam pomoći u odabiru najboljih i najprikladnijih dostupnih glumaca kontaktirajući mjesne posrednike koji posluju tamo gdje je vaša ciljana publika.

Radeći iz potpuno lokaliziranog scenarija, vaš gotov projekt će biti temeljito prilagođen, radi užitka vaše nove publike, uz ispravno prenošenje vaše poruke odgovarajućom visinom glasa, tona i ritma. Ponudit ćemo vam svoj rad u željenom formatu, spreman da bude integriran u vaš projekt.

Usredotočite se na dosezanje svijeta, a mi ćemo se usredotočiti na voice over usluge koje će vas povesti do cilja.

Učitaj datoteku
Besplatna
procjena