Početna stranica

Prevoditeljska agencija,
koja vas razumije.

Nudimo kvalitetne usluge prevođenja na 85 svjetskih jezika.

Prevoditeljska agencija

koja jamči kvalitetne prijevode.

Naša tvrtka je dobila certifikat bonitetne izvrsnosti AA+ 2022. godine što nas je smjestilo među tvrtke s najboljim bonitetnim rejtingom. Zbog toga smo u skladu s najvišim standardima dobrog i pouzdanog poslovanja.

K&J Translations također je član Slovenskog udruženja prevoditeljskih tvrtki (ZPP) i Udruženja prevoditeljskih tvrtki Europske unije (EUATC). Godine 2022., postali smo prva slovenska prevoditeljska agencija koja se pridružila Američkoj udruzi za prevoditelje (ATA).

Nudimo usluge prevođenja s naprednim softverom i standardiziranim procedurama kontrole kvalitete u skladu s DIN EN ISO 17100 i ISO 9001!

Područja stručnosti

Neke od naših specijalnosti:

MEDICINA

Za prevoditelje je prevođenje medicinskih i farmaceutskih tekstova glavni izazov, jer su ovi tekstovi među najzahtjevnijom dokumentacijom o kojoj ovise ljudski životi.

PRAVO

Prevođenje pravnih tekstova veoma je zahtjevna aktivnost koja traži od prevoditelja da ima specifična znanja o pravnoj terminologiji, a ona varira od države do države.

FINANCIJE

Pravilno napisani i prevedeni financijski tekstovi ostavljaju dobar dojam o pouzdanosti Vašeg poslovanja.

TEHNOLOGIJA

Prijevod tehničkih tekstova obuhvaća različita područja, koja od svakog prevoditelja zahtijevaju određeno znanje i uporabu odgovarajuće terminologije.

TURIZAM

 U današnje vrijeme, kada je turizam jedna od vodećih industrija, turistička poduzeća žele svoju ponudu približiti što većem broju turista.

O nama

Mi smo iskusni međunarodni tim koji radi sa više od 5000 prevoditelja i izvornih govornika iz cijele Europe.

Svjesni smo značaja kvalitete prijevoda, kao i brze i efikasne komunikacije s klijentima.  Nama su Vaša očekivanja na prvom mjestu!

Mi spajamo svjetove

NOVO u našoj ponudi

zbog povećane potražnje, odlučili smo u svoju ponudu uključiti i sljedeće usluge:

K&J Translations blog,

Novosti iz prevoditeljskog svijeta

Besplatna
procjena
Go to Top